Rádics Tamás

Solymár

ID: 211356

Leírás

Solymár Kerekhegyen, csendes, nyugodt és biztonságos környezetben,
119 Millió forintos irányáron eladó egy nívós, igényes, jól lakható, alacsony fenntartási költségű, szenzációs örökpanorámával rendelkező, egyedi tervezésű és kivitelezésű, jó műszaki és esztétikai állapotban lévő családi ház.
Az 1055 négyzetméteres telken épült bruttó 188 négyzetméteres lakóház alatt, nettó 64 négyzetméter alagsori szinten kétállásos garázs, külön tároló helyiség, WC, kézmosó is található.
Az épület földszintjén egy légtérben található nappali-konyha-étkező és egy belőle nyíló éléskamra, 4 hálószoba, gardrób, háztartási helyiség, két fürdőszoba található, az egyikben WC + bidé, jakuzzis kád, kézmosó, a másikban zuhanyzó, mosdó lett kialakítva.
A nappaliból és étkezőből gyönyörű örök körpanorámával rendelkező 48 négyzetméteres teraszra léphetünk, mely szépen gondozott kertre néz, ahol egy nagyméretű kerti tavat, kellemes, hűs árnyat nyújtó fákat, a terasz fölött kinyitható napellenzőt találunk.
Az egyedi, könnyűszerkezetes technológiával az átlagosnál jobb minőségben megépített ingatlan műanyag nyílászárókkal, redőnyökkel, szúnyoghálókkal, riasztórendszerrel és napelemekkel rendelkezik, melynek köszönhetően a ház fenntartási költségei meglepően alacsonyak!
Az átalányban fizetett villanyszámla 3500.-Ft/hó, a fűtés havi 16.000.-Ft melyből az éves elszámolás során a tulajdonos visszakap.
Itt nívós, polgári környezet, erdőkre, hegyekre néző körpanoráma, csend biztonság és nyugalom várja!
Ezt az ingatlant szívesen mutatom meg Önnek!

Irányára: 119 millió Ft, melybe a tulajdonos egy Budai kis lakást értékegyeztetéssel beszámítana.

Hivatkozási szám: OP/181013

Rádics Tamás

Tulajdonságok

Ár
119.000.000 Ft
Település
Solymár
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
188 m2
Szobaszám
5
Telek terület
1055 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Dupla komfortos
Fűtés
Gáz + alternatív
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Terasz
48 m2
Kilátás
Kertre, parkra néző
Tájolás
dél
Parkolás
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Riasztó, Gépiesített, Beépített konyha, Amerikai konyhás, Tehermentes, Kandalló, Pince, Alacsony rezsi, Terasz, Légkondicionáló

Kapcsolat

Rádics Tamás
Rádics Tamás
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat


Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő,
mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.