Rádics Tamás

Nagykovácsi

Nefelejcs

ID: 211400

Leírás

Prémium minőségű építési telek eladó Nagykovácsiban!

Gyönyörű természeti környezetben, erdők-hegyek között, Nagykovácsi legszebb és legcsendesebb részén, a falu napsütötte, déli domboldalán, fokozottan védett természetvédelmi terület határán, erdő közvetlen közelében, a Nagy-szénás hegy alján, 481 m tengerszint feletti magasságban, a közkedvelt Nagyszénás-kert feletti részen, a Virágos sétány felett kínálunk megvételre egy déli tájolású, 796 négyzetméter alapterületű, belterületi építési telket.

Itt a Helyi Építési Szabályzat szerint 4,5 méter ereszmagasságú, 159,2 négyzetméter alapterületű, akár három szintes családi ház is építhető.

A telek enyhén lejtős, széles utcafronttal rendelkezik, ami kifejezetten jó lehetőséget kínál egy a mai kor igényeinek mindenben megfelelő, nívós, igényes, korszerű családi ház megépítéséhez. Ez a ház egy csendes, békés, nyugodt otthon adhat majd a város zajától elvonulni szándékozó ám Nagykovácsi központjához mégis közel lakni kívánó család számára.

Itt gépkocsi-forgalomtól és szmogtól mentes, biztonságos környezet várja, ami a hamarosan megépülő M0-ás északi összekötő úttól alig öt kilométernyi távolságra helyezkedik el.

A közelben, nívós oktatási intézmények!
Helyben a Nagykovácsi Általános Iskola és az Amerikai Nemzetközi Iskola.
A falutól alig félórányi távolságra a Francia és a Spanyol Nemzetközi Iskolák, a Városmajori, a Baár-Madas Református, a Szabó Lőrinc Angol-Magyar Két Tannyelvű Általános Iskola és Gimnázium stb.

A megvételre kínált építési telek irányára: 33,5 Millió Forint.

Hivatkozási szám: RTS_181015

Rádics Tamás
+36-70-389-2485

Tulajdonságok

Ár
33.500.000 Ft
Település
2094 Nagykovácsi
Közterület
Nefelejcs
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Telek / Belterület
Alapterület
796 m2
Beépítési mód
Szabadon álló
Közműellátás
Csatorna, Gáz, Villamos energia, Víz
Növényzet
Van
Tájolás
D
Megközelíthetőség
Aszfaltúton
Extrák
Fúrt kút
Hány százalékban beépíthető?
20 %

Térkép

Kapcsolat

Rádics Tamás
Rádics Tamás
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat


Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő,
mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.