Rádics Tamás

Nagykovácsi

Lombos

ID: 211402

Nagykovácsi Eladó Telek Lombos Nagykovácsi Eladó Telek Lombos Nagykovácsi Eladó Telek Lombos Nagykovácsi Eladó Telek Lombos Nagykovácsi Eladó Telek Lombos
Csak nálunk!

Leírás

Kiváló adottságokkal rendelkező, teljesen sík, építési telek eladó Nagykovácsiban!

Nagykovácsi Nagyszénáskertben, a Virágos sétány alatti részen, a faluközponthoz, kék buszhoz közel kínálunk megvételre egy aszfaltozott úton megközelíthető, déli tájolású, a közeljövőben kismértékű bővítésre váró, jelenleg 506 négyzetméter alapterületű, 30%-os beépíthetőségű, sík, belterületi építési telket, melyen a jelenlegi állapot figyelembe vételével egy 152 négyzetméter alapterületű, akár három szintes családi ház vagy két lakásos ikerház is építhető!
A telek egy nagyobb, két utcára nyíló 1054 négyzetméteres, használati megosztási szerződéssel kb. a középrészén elfelezett, osztott, közös tulajdonú ingatlan kizárólagos használatban lévő tulajdonrésze.
Egy másik utcáról nyílik, külön bejáraton megközelíthető, saját postacím is kérhető.
A jelenleg még közös tulajdonban lévő, megosztási szerződéssel osztott, kizárólagos használatban lévő telekrész még ebben az évben vagy a jövő év elején remélt bővítésnek köszönhetően önálló helyrajzi számot is kaphat!
Egyszintes családi ház építésére is különösen jó lehetőséget biztosít.
Az összes közmű az ingatlanon belül van, a vizet, a gázt és az elektromos áramot a majdan megépítendő házhoz csak a telken belül kell elvezetni, a csatorna a bejárat előtti utcáról beköthető.
Irányára 22,9 Millió Forint.

Hivatkozási szám: RTS_181014

Rádics Tamás
+36-70-389-2485

Tulajdonságok

Ár
22.900.000 Ft
Település
2094 Nagykovácsi
Közterület
Lombos
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Telek / Belterület
Alapterület
506 m2
Közműellátás
Víz, Gáz, Villamos energia, Csatorna
Domborzati viszonyok
Sík
Növényzet
Van
Tájolás
D
Megközelíthetőség
Aszfaltúton

Térkép

Kapcsolat

Rádics Tamás
Rádics Tamás
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat


Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő,
mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.