Rádics Tamás

Nagykovácsi

ID: 211398

Leírás

Csendre, nyugalomra, biztonságra és jó levegőre vágyók, kertszeretők Figyelem!

Nagykovácsi Zsíroshegyen, a faluközponttól, kék busztól kb. 1,5 kilométernyi távolságra eladó egy kiváló ár-érték arányú, 120 nm alapterületű, 1+4 félszobás, 2 szintes, tetőtér beépítéses, nagy teraszos, dupla komfortos családi ház, két autó részére kialakított, fedett gépkocsi beállóval, 62 nm-es pince-tárolóval, szépen beállt, gondozott, ősfás kerttel. A 727 négyzetméteres erdő közeli telek a fennsík tetején, fokozottan védett természetvédelmi területtől alig egy karnyújtásnyira helyezkedik el.
Itt mindig friss és szmog mentes levegő várja a ház új tulajdonosát!
A hegyen lakók kényelméről a számukra díjmentesen igénybe vehető az önkormányzat által támogatott Hegyi Busz gondoskodik.

Az 1980-as években épült házat 1996-ban átépítették, korszerűsítették, 2000-ben külső hőszigetelést kapott.
A garázs vagy pinceszinten jelenleg 6,3nm-es lépcsőház-közlekedő, belőle nyíló 9,2 nm-es és további 11 illetve 25 négyzetméteres tárolóhelyiség található melyek közül a legnagyobb "klubszobaként" funkcionál.
A földszinten a 6,7 négyzetméteres előszobából egy fürdőszoba, külön WC, lépcsőfeljárat nyílik, innen léphetünk be a tágas, kellemes hangulatú 36,3 nm-es nappaliba és a vele egy légtérben lévő 5,6 nm-es konyhába. A nappali egyik oldalfalának közepén egy rendkívül hasznos cserépkályha van, mellette a jobb és bal oldalon egy-egy félszoba nyílik.
A nappaliból 23 négyzetméteres, növényráccsal elkerített, nyugalmat, békét sugárzó, fedetlen teraszra léphetünk ami különösen barátságos, békés hangulatot áraszt.
A tetőtérben egy 13 négyzetméteres közlekedő-előtérből 11,1 illetve 9 nm-es hálószobák nyílnak, mellettük zuhanyzó - WC található. Ezen a lakószinten egy klímaberendezést is felszereltek.
A ház fűtéséről jórészt a nappaliban található cserépkályha gondoskodik, de a tetőtérben elektromos radiátorok is találhatóak. A gázvezeték az udvaron, de a gáz bevezetését és a központi fűtés kialakítását a jelenlegi tulajdonos nem tartotta fontosnak így az erre való igény megléte esetén ez a feladat már a leendő új tulajdonosra vár mint ahogy az igény szerint esetleg megvalósítandó belső felújítások is.
A Nagykovácsiban kialakult jelenlegi árszínvonalat és a megvételre kínált ingatlan állapotát figyelembe véve a ház megvásárlása jó vétel lehet!

Irányár: 42,5Millió Ft.

Jöjjön el, szívesen mutatom meg Önnek!

Hivatkozási szám: OP/181012

Rádics Tamás
+36-70-389-2485

Tulajdonságok

Ár
42.500.000 Ft
Település
2094 Nagykovácsi
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
120 m2
Szobaszám
1 + 4x½
Építés éve
1980
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
727 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Cserépkályha
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Kilátás
Kertre, parkra néző
Tájolás
dél
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Pince, Cserépkályha, Légkondicionáló

Kapcsolat

Rádics Tamás
Rádics Tamás
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat


Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő,
mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.