Rádics Tamás

Bemutatkozás

Kedves Látogatónk, Kedves Ügyfelünk!

Örülni fogsz!

Ezzel az üzenettel, ígérettel köszöntünk cégünk honlapján, köszönjük figyelmedet.

Közvetlen, meleg szívű, nyitott, dinamikus és eredményességre törő ingatlanközvetítésre, kölcsönös bizalmon alapuló munkakapcsolatra törekszünk, a közreműködésünkön, közvetítésünkön alapuló ingatlanügyletek alakítása során. Munkánkat annak reményében végezzük, hogy egy-egy adásvételi vagy bérleti szerződés megkötésekor az ügyben érintett minden fél örülni fog!

Ezért a rövidke egyszavas üzenet, ígéretünk:

Örülni fogsz!

Vállaltuk a mai magyarországi kommunikációs gyakorlatban még csak most és elsősorban a fiatalok körében terjedő, tegező, tegeződő formulát, de ígérjük, hogy minden kedves ügyfelünkkel a neki leginkább tetsző, (magázó vagy tegeződő) formában kommunikálunk találkozásaink, közös tevékenységeink során.

Ingatlant keresel vagy kínálsz Nagykovácsiban, vagy a falu közelében?

NÁLUNK A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ!

 Csak egy telefonhívásodba kerül és díjmentesen felkeresünk!

Cégünk szakértelmét, közreműködését igénybe véve biztonságosan eladhatsz, kiadhatsz és vásárolhatsz ingatlanokat.

Több mint tíz éve foglalkozunk Nagykovácsi ingatlanok értékesítésével. Szívesen segítjük megbízóinkat és vevőinket egyaránt az ingatlanközvetítés területén ez ideig szerzett tapasztalatainkkal, szakmai tudásunkkal.

Ingatlankínálatunkban új és régebbi építésű, eladó és kiadó családi házak, iker, sor és társasházi lakások, házrészek, építési telkek, belterületbe vont hétvégi házak, üdülők találhatók. 

Fő tevékenységünk a Nagykovácsi és környékbeli ingatlanok közvetítése.

Irodánk az eladó és bérbeadó ingatlanok nyilvántartásba vételét, az eladásra, kiadásra váró ingatlanok helyszínen történő személyes bemutatását előre egyeztetett időpontban megbízóink és érdeklődőink részére is egyaránt díjmentesen végzi.

A megtekintésekről nyilvántartást vezetünk. Ez biztonságosabbá teszi az értékesítést, a bérbeadást.

Ingatlan portfóliónkat nem csak az interneten hirdetjük, szakmai együttműködési csatornákon együttműködésre, értékesítésre ajánljuk. Ügyfeleinkkel a hatékony munkavégzés és gyors eredmény elérése érdekében személyesen tartunk kapcsolatot, szakmai tudásunkkal, tapasztalatainkkal segítjük a felek ingatlannal kapcsolatos tárgyalásait. 

Megbízói díjat kizárólag csak a sikeres eladás illetve a bérbe adás esetén kérünk! 

Ügyfeleink ingyenesen kaphatnak jogi tanácsot, felvilágosítást ingatlan adó-, és illeték ügyekben. 

Ingatlan adás-vételi szerződések készítéséhez kedvezményes áron, megbízható, tapasztalt, ingatlanspecialista ügyvédünk közreműködését biztosítjuk.

Hiteligénylés esetén nagy tapasztalattal és szakmai múlttal rendelkező — a bankvilág működését és hitelkihelyezési, finanszírozási gyakorlatát belülről is jól ismerő — profi hiteltanácsadónk ingyenes szaktanácsadással segíti ügyfeleinket az aktuális hitelpiacon fellelhető legkedvezőbb kamatozású és futamidejű hitelek kiválasztásában és megszerzésében.

A közreműködésünkkel vásárolt Ingatlanok beépítéséhez, felújításához, karbantartásához, őrzés védelméhez, a szükséges tervezői munkálatok elvégzéséhez tapasztalt, a helyi építési szabályokat és rendelkezéseket jól ismerő és megfelelő referenciákkal rendelkező falubeli szakembereket ajánlunk.

MI MEGÓVUNK A KELLEMETLENSÉGEKTŐL, MEGKÍMÉLÜNK A FELESLEGES KÖLTSÉGEKTŐL!

Várjuk jelentkezésedet! 

Örülni fogsz!

IRODÁNK: 

2094 Nagykovácsi, Dózsa György utca 6.

Telefonos elérhetőségeink:

Cégvezető: Rádics Tamás

mobil: +36 /70-389-2485

vezetékes: 06/26-356-304

e-mail: otthonportal@gmail.com

Nyitva tartás: megbeszélés szerint, előre egyeztetett időpontban!